سرانجام گوگل Material Design را معرفی کرد. یک نام تجاری با مجموعه ای از دستورالعمل های جدید برای طراحان و توسعه دهندگان وب.
گوگل با چالشی روبرو می شود که در نتیجه به ایجاد Material Design منتهی می شود. متریال دیزاین ترکیب اصول طراحی کلاسیک به همراه امکان نوآوری در تکنولوژی و علم می باشد و نشانه های بصری را فراهم می سازد.
ترکیبی از سبک و محتوا ی متن را برای کابر در یک فضای دیجیتال، بسیار مشابه با فضای فیزیکی را فراهم می کند. همچنین Motion یا حرکت یکی دیگر از کاربرد های متریال دیزاین می باشد.
از کاربرد Material Design در طراحی های سه بعدی و طراحی هایی که نیاز به حرکت در آن است، می توان اشاره کرد.
تصور یک Home Feed شامل لیستی از کارت ها آورده شده است. هنگامی که شما روی یکی از کارت ها بزنید، کارت گسترش پیدا کرده و به صورت تمام صفحه باز می شود.
در اصل، Material ترکیبی از المنت های طراحی استاتیک می باشد. تمام شکل ها، رنگ، تایپوگرافی و انواع ابزار های گوناگون، برای طراحی در متریال استفاده می شوند.
متریال دیزاین بسیار به جزئیات و انیمیشن ها اهمیت می دهد و یک Flat design است. استفاده از متریال دیزاین گوگل یک طراحی مناسب برای اپلیکیشن های کاربر پسند است.
طراحی Material Design در دو قسمت انجام می شود:
المنت های طراحی
Motion ها و Animation ها
ایجاد نشانه های بصری از ویژگی های اصلی متریال دیزاین می باشد. اشکال، رنگ ها، تایپوگرافی و انواع ابزار برای طراحی در متریال دیزاین مطرح است. و توصیه می شود که از منبع رنگ هایی که توسط گوگل ایجاد شده است استفاده شود. همچنین فونت استاندارد برای اندروید توصیه می شود.
ایجاد سایه ها و عمق و ساختن دکمه های شناور در متریال دیزاین و همچنین استفاده از طراحی سه بعدی برای جذب بصری کاربر یکی دیگر از ویژگی های متریال دیزاین است.
منبع: Material Design چیست؟